Portret hond | My Pet Frame – My Pet Frame NL

Portret hond

 

Het staat al langere tijd op jouw verlanglijstje: het laten maken van een portret van een hond. Die van jezelf of misschien die van familie of vrienden. Dit is namelijk de perfecte manier om een trouwe viervoeter te vereeuwigen. Schakel daarom nu My Pet Frame in voor een persoonlijk kunstwerk. Bij ons kun je namelijk het portret van jouw hond digitaal laten tekenen. Binnen 24 uur ontvang je jouw eerste afdrukvoorbeeld.

 

MAAK EIGEN PET FRAME

 

Elk portret is uniek

Het laten maken van een portret van jouw hond is iets persoonlijks. Wij weten daarom als geen ander dat je niet zit te wachten op een algemene tekening. Het portret, dat wij van jouw hond maken, moet het karakter van jouw viervoeter uitstralen. Lief. Ondeugend. Wijs. Bij My Pet Frame tekenen wij jouw huisdier daarom altijd met de hand na. Zo verzekeren wij jou dat ons kunstwerk in alle opzichten uniek is.

 

portret-hond

 

Hoge kwaliteit voor elk interieur

Wanneer je een portret van jouw hond besluit te laten tekenen, wil je hier zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het liefst een heel leven lang. Daarom worden onze portretten altijd op 230g mat posterpapier gedrukt. Deze wordt omgeven door een moderne, zwarte lijst, die binnen ieder interieur op zijn plek is.

 

Portret van jouw hond laten tekenen door My Pet Frame

Stiekem is het best spannend: een portret van jouw hond laten maken. Je bent ontzettend nieuwsgierig naar het eindproduct. Overstijgt het jouw verwachtingen? Gelukkig ontvang je van ons al binnen 24 uur een eerste afdrukvoorbeeld. Zie je hierin nog verbeterpunten? Dan passen wij dit graag voor je aan. Ben je tevreden met het kunstwerk? Dan verzenden wij dit razendsnel met PostNL. Betalen kan onder andere met iDEAL, PayPal, Bancontact, creditcard en Klarna. Nieuwsgierig naar onze eerdere portretten van honden? Bekijk de reviews!

 

Portret hond laten maken

 

Een portret van jouw hond kopen?

In Nederland zijn ontzettend veel honden te vinden. Ze leven een luxe bestaan bij baasjes, die veel om ze geven. Ze rennen achter ballen aan. Duiken de sloot in. Liggen lekker knus tegen je aan. Wil jij jouw trouwe hond met een portret vereeuwigen? Geef dan jouw opdracht aan My Pet Frame. Wij zetten jouw foto om in een hoogwaardige tekening. Heb je een vraag? Mail dan gerust naar info@mypetframe.nl. Wij geven binnen 24 uur inhoudelijk antwoord. Wanneer wil jij een portret van jouw hond kopen?