Portret huisdier | My Pet Frame – My Pet Frame NL

Portret huisdier

Een portret van jouw geliefde huisdier: welke dierenliefhebber wil dat nu niet? Steeds meer gezinnen gaan daarom op zoek naar een specialist, die hun viervoeter kan vereeuwigen. Of het nu gaat om een hond, kat of konijn. Je kunt altijd bij My Pet Frame terecht om van jouw huisdier een portret te laten tekenen. Hierbij leveren wij hoge kwaliteit. Dit zonder in snelheid in te boeten. Je ontvangt van ons al binnen één werkdag een afdrukvoorbeeld.

MAAK EIGEN PET FRAME


Ons stappenplan

Het laten maken van een portret of schilderij van jouw huisdier is een nauwkeurig proces. Doordat wij optimaal van onze digitale mogelijkheden gebruik maken, kunnen wij echter snel resultaat leveren. Bij My Pet Frame doorloop je - globaal gezien - de volgende stappen:

  1. Plaats een bestelling op onze website.
  2. Onze specialisten tekenen jouw huisdier met de hand na.
  3. Bij goedkeuring verzenden wij het portret.

Meer weten over het laten maken van een portret van jouw huisdier? Ontdek meer over de richtlijnen op ‘Hoe werkt het’.

 

Portret huisdier  Portret huisdier kopen

 

Portret van jouw huisdier laten maken door My Pet Frame

Het laten tekenen van een portret van jouw huisdier brengt veel spanning in je teweeg. Je bent nieuwsgierig en hoopt op een perfect eindproduct. Gelukkig hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Door nauw met je samen te werken, komen wij altijd tot het gewenste resultaat. Ook de randzaken zijn goed geregeld. Bij het laten maken van een portret van jouw huisdier geniet je altijd van de betrouwbare levering van PostNL. Ook de betaling is 100% veilig. Bij ons kun je betalen met, o.a.: iDEAL, Bancontact, PayPal en Klarna. Nieuwsgierig naar ons eerdere werk? Bekijk dan onze reviews voor voorbeelden.

 

Direct een portret van jouw huisdier kopen?

Hond. Kat. Konijn. Ze geven onvoorwaardelijke liefde en zijn daarmee vaak een belangrijk onderdeel van het gezin. Veel huishoudens vinden het daarom een leuk idee om hun huisdier met een portret of schilderij te vereeuwigen. Of je het kunstwerk nu voor jezelf bestelt of graag aan iemand cadeau wilt doen: My Pet Frame staat altijd voor je klaar. Heb je een vraag? Mail dan gerust naar info@mypetframe.nl. Wij geven binnen 24 uur een reactie. Wanneer ga jij jouw huisdier vereeuwigen met het kopen van zijn of haar portret?