Poster kat – My Pet Frame NL

Poster kat

Het is een bijzondere bestelling: zo’n poster van jouw eigen kat. De ogen. De snoet. De tekening van zijn vacht. Het klopt gewoon allemaal. Er is geen twijfel over mogelijk: dit is jouw harige lieveling. Wil jij ook graag zo’n uniek product in huis halen? Bij My Pet Frame kun je voor een paar tientjes een poster van jouw kat kopen. Leuk als cadeau en misschien nog wel leuker voor aan jouw eigen muur. Dus waar wacht je nog op?

 

MAAK EIGEN PET FRAME

 

Een poster van jouw kat laten tekenen

Wie eenmaal een kat in huis heeft gehaald, is verkocht. We raken verliefd op hun schattige snoetje, hun rare streken en vooral hun unieke karakter. Dit laatste moet de poster, die je van jouw kat wilt laten maken, natuurlijk ook uitstralen. Je zit namelijk niet te wachten op een onuitgesproken tekening. Bij My Pet Frame tekenen wij jouw foto daarom altijd met de hand na. Zo weet jij zeker dat jouw kunstwerk op alle fronten uniek is.

 

Poster kat laten tekenen

  

De persoonlijke kunst van My Pet Frame

Een leuker cadeau kun je jezelf of een ander niet geven: een poster van jouw eigen kat, die je door een specialist hebt laten maken. Die specialist, dat zijn wij. Onze tekenaars weten namelijk precies hoe ze jouw poes of kater kunnen vatten in een portret. Dit doen wij op de volgende wijze: Jij plaatst een bestelling op onze website. Onze specialisten tekenen jouw huisdier met de hand na. Bij goedkeuring verzenden wij het portret. Binnen 24 uur ontvang je een eerste afdrukvoorbeeld. Hier kun je de nodige aanpassingen in laten aanbrengen. Bij akkoord verzenden wij de lijst via PostNL. Nieuwsgierig naar ons eerdere werk? Lees dan zeker de reviews.

 

Poster kant en hond

 

Meteen een poster van jouw kat kopen?

Het laten tekenen van een poster van jouw kat. Dat is de wens van iedere katteneigenaar. Of ja: personeelslid. Het mooie snoetje. De nieuwsgierige blik. De fluweelzachte vacht. Het wordt allemaal op één papier vereeuwigd. Plaats daarom vandaag nog een bestelling bij My Pet Frame. Dan gaat een van onze tekenaars er direct mee aan de slag. Heb je een vraag? Mail dan gerust naar info@mypetframe.nl. Dan geven wij binnen 24 uur antwoord. Waarom zou je eigenlijk niet een poster van jouw geliefde kat kopen?