Schilderij hond [ Uniek & Hoge kwaliteit ] – My Pet Frame NL

Schilderij Hond

Ben je op zoek naar een schilderij van jouw hond? Laat dit unieke schilderij maken door My Pet Frame! Een hond is niet zomaar een huisdier. Een hond wordt een steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Je raakt gehecht aan jouw hond en daarom is er niks mooiers dan dit vast te leggen in een schilderij. Maar niet alleen voor jezelf! Ook als cadeau is een schilderij van een geliefde hond zeer populair. Wij van My Pet Frame gaan verder dan alleen het laten maken van een schilderij van jouw hond!

 

MAAK EIGEN PET FRAME

 

Handgemaakte honden schilderijen

Bij My Pet Frame wordt het schilderij van jouw hond handgemaakt. Dit doen wij omdat geen enkele hond hetzelfde is! Het uiterlijk, de uitdrukking en houding van iedere hond verschilt, zo ook die van jouw hond. Je kunt het schilderij van jouw hond dus laten tekenen door één van onze kunstenaars. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw hond identiek is aan de hond op het schilderij. Voordat we beginnen met het tekenen en schilderen van jouw hond, analyseren we jouw hond tot in de kleinste details. Heb je nog vragen? Onze kunstenaars komen graag met je in contact om jouw vragen te beantwoorden!

 

Schilderij Hond

 

Gebruikte materialen

Wanneer je een schilderij van jouw hond laat maken, wil je hier natuurlijk voor lange tijd van kunnen genieten. Kwaliteit staat daarom bij ons voorop en dat uit zich in de materialen die wij gebruiken voor jouw honden schilderij. Voor de ondergrond gebruiken wij mat posterpapier van 230 gram. Deze ondergrond zorgt ervoor dat de opdruk voor lange tijd goed blijft zitten. De opdruk wordt getekend en geschilderd. Het schilderij van jouw hond printen we na goedkeuring uit. Deze wordt vervolgens ingelijst in een mooie zwarte lijst die bij elk interieur past! 

 

Van foto naar schilderij

Je wilt een schilderij van jouw hond laten maken, waarin je precies jouw hond kan herkennen. Om tot een identiek schilderij te komen, hebben wij allereerst een foto van jouw hond nodig. Kies of maak een foto die scherp is, zodat wij jouw viervoeter precies na kunnen bootsen in het schilderij. Upload deze foto op de website of stuur de foto via WhatsApp of E-mail. Voeg hierbij de gegevens van jouw hond toe en maak een keuze uit de frames en achtergrond. Wij zullen vervolgens beoordelen of de foto en de gegevens duidelijk zijn, zodat we jouw hond naar 100% tevredenheid kunnen tekenen. Door tussentijdse communicatie komen we uiteindelijk tot het beste resultaat van het schilderij van jouw hond!

 

Schilderij hond foto

 

Een schilderij van jouw hond kopen?

Laat een uniek schilderij, poster of portret maken van jouw hond en koop nu bij My Pet Frame! Onze kunstenaars kunnen niet wachten om een handgemaakt schilderij te maken van jouw hond. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op per mail via info@mypetframe.nl of WhatsApp ons op +31 85 303 1068. Koop vandaag nog een schilderij van jouw hond!