Tekening hond - My Pet Frame – My Pet Frame NL

Tekening hond

Tekening Hond

Wil je een prachtige tekening van jouw hond laten maken? My Pet Frame maakt een identieke tekening van jouw hond! Jouw trouwe viervoeter is onderdeel geworden van de familie en dat wil je natuurlijk op een unieke manier vastleggen. De tekening van jouw hond wordt door ons met de hand getekend waardoor wij de tekening exact kunnen nabootsen met de foto. Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

MAAK EIGEN PET FRAME

 

Persoonlijke tekening

De tekening die wij van jouw hond zullen maken, wordt op persoonlijke wijze nagebootst. Of je nou een herdershond of chihuahua wilt laten tekenen, wij maken iedere tekening persoonlijk en uniek. Iedere hond is anders en daarom kijken we niet alleen naar het uiterlijk, maar nemen we ook het karakter mee. Het karakter van jouw hond bepaald immers hoe uniek hij of zij is. Om de tekening zo persoonlijk mogelijk te maken, vragen wij jou een goede en scherpe foto te sturen van jouw hond!

 

Tekening hond

 

Het tekenen van jouw hond

Nadat we de foto van jouw hond hebben ontvangen kunnen wij beginnen met het tekenen! De tekening kun je door één van onze kunstenaars met de hand laten maken. We letten hierbij op elk klein detail en vormen de tekening tot een waar kunstwerk. Wanneer je een tekening van jouw hond koopt, wordt dit gemaakt op 230g mat posterpapier. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en kun je nog lang genieten van de tekening! Om de tekening van jouw hond binnen elk interieur te laten aansluiten, omgeven wij deze met een zwarte lijst.

Een kunstwerk aan jouw wand

De tekening moet natuurlijk een echt kunstwerk zijn aan jouw wand. We horen daarom graag allereerst wat jouw wensen zijn voor de tekening van jouw hond. Deze wensen nemen wij mee in het tekenen van de tekening van jouw hond. Nadat de tekening klaar is, vragen we jou of je er tevreden mee bent. We willen namelijk dat de tekening precies aansluit op jouw wensen en natuurlijk jouw trouwe viervoeter. Is de tekening naar wens? Dan sturen we hem meteen naar je op!

 

Hondentekening

 

Tekening van jouw hond kopen?

Welke foto stuur jij naar ons op van je trouwe viervoeter? Koop vandaag nog de tekening van jouw hond! We komen graag met je in contact over je wensen, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan met het tekenen van jouw hond. Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@mypetframe.nl. Wij geven binnen 24 uur inhoudelijk antwoord. Vandaag een tekening kopen van jouw hond?