Verzending & Retouren – My Pet Frame NL

Verzending & Retouren


Levertijden - Nadat wij de betaling ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat  jouw Pet Frame binnen 2-4 werkdagen verzonden wordt.

Adressering - Heb jij een ander leveradres dan aangegeven in de bestelling? Stuur dan een mail naar info@mypetframe.nl met je ordernummer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor incorrecte adressering. 

 

Verzendmethode - Wij verzenden alles in speciale lijstdozen zodat jouw Pet Frame goed beschermd blijft. Wij plaatsen stoothoekjes om de lijst en wikkelen hem in met goed beschermende folie om een zo veilig mogelijke aflevering van jouw Pet Frame te garanderen. Jouw bestelling wordt met PostNL verzonden. 

 

Betaling - Bij ons kan je betalen via: iDeal, SOFORT, Bancontant, Overboeken en creditcard. 

 

Retouren - Omdat elke poster uniek gemaakt is voor jouw persoonlijke wensen, kunnen wij helaas geen retour aanbieden. Wees daarom extra voorzichtig wanneer jij jouw poster maakt. Check of de tekst, datum en eventuele foto precies is zoals jij het wilt voordat jij je bestelling plaatst. Als jij een eigen gemaakte Pet Frame met foto van jouw huisdier besteld hebt, sturen wij altijd eerst een voorbeeld van het eindresultaat ter goedkeuring, voordat wij jouw bestelling verzenden. Je kunt jouw bestelling tot 2 uur na het bestellen nog kosteloos annuleren, mocht jij 'm daarna willen annuleren, dan moeten wij wel €7,95 tekenkosten in rekening brengen omdat wij dan al begonnen zijn met het tekenen van jouw illustratie. 

 

Garantie
Wij zullen altijd de hoogste kwaliteit mogelijk proberen te leveren. Wij bieden 2 jaar garantie op onze producten. Als jouw Pet Frame voor deze tijd stuk gaat of is beschadigd vanwege onvoorziene redenen, dan kun je hem omruilen voor een nieuwe. We zijn niet verantwoordelijk voor zelf aangebrachte schade.